Vuosi 2020 oli värikäs niin koko maailmalle kuin myös PUROlle. Koronakriisi paitsi hankaloitti monella tapaa elämäämme, myös mahdollisti meidät ajattelemaan asioita ja tekemistämme uudella tavalla. PUROlla tämä tarkoitti entistä tarkempaa fokusoitumista ydinosaamiseemme, teknologiaan ja digitaalisten ratkaisujen kehittämiseen. Haasteellisuudestaan huolimatta 2020 oli PUROlle tuloksellisesti hyvä. Yhteistyökumppanuutemme Accountor Finagon kanssa siivittämänä kasvatimme asiakaskuntaamme yli 150:lla uudella suomalaisella yrityksellä. Asiakkaidemme laskusaatavia rahoitimme vuoden aikana 150 miljoonalla eurolla, kasvua vuodentakaiseen kertyi siis 80%. Viimeinen kvartaalimme oli erityisen lupaava astuessamme vuoteen 2021.



Vuosi 2021 on täynnä kysymysmerkkejä korona-kriisin vaikutusten osalta. Me PUROlla lupaamme tehdä kaikkemme helpottaaksemme asiakkaidemme tilannetta ja ulospääsyä kriisistä kohti uutta kasvua. Tätä edesauttaaksemme pyrimme lanseeraamaan uusia yhteistyökumppanuuksia ja tuotteita, jotta voisimme auttaa entistä paremmin mahdollisimman montaa suomalaista yritystä.



PURO Finance on suomalainen fintech-yhtiö, joka on erikoistunut factoringiin eli laskurahoitukseen. PUROn tekeminen pohjaa ensiluokkaiseen teknologiaan ja digitaalisiin prosesseihin. Tavoitteenamme on tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettava ja vaivaton laskusaatavien rahoituspalvelu, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.


Laskurahoitus on keskeinen osa yrityksesi kassan- ja riskienhallintaa. Palvelu sopii yrittäjille ja pienille sekä isommille yrityksille. Palvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa, sekä parantaa yrityksen kassanhallintaa ja antaa yrittäjälle mahdollisuuden keskittyä omaan ydintekemiseen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.


Tuotteitamme voi saada useammalla brändinimellä; Procountor Kassaturva, Isolta Kassaturva, Ecom Kassaturva, POP Pankin Laskuraha ja PURO Financen Laskurahoitus. Laskurahoituksen avulla saat rahat laskusta heti tilille eikä palvelumme sisällä piilokuluja. Palvelumme perusta on helppous ja joustavuus. Yrityksemme on tunnettu lämpimästä asiakaspalvelusta. Tervetuloa asiakkaaksemme!