Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Laskurahoitus yhdessä kumppaneiden kanssa


Olemme huomanneet, että rahoituksen kysyntä on kasvanut yrityksen ympärillä olevissa sähköisissä järjestelmissä - niin laskutus-, yritysten toiminnanohjaus- kuin kirjanpito-ohjelmistoissa. Myös perinteiset pankit ovat panostaneet digitaaliseen kehitykseen, mutta eivät välttämättä halua tehdä kaikkea enää yksin. Niinpä olemme solmineet toimialan parhaimpien tekijöiden kanssa kumppanuussopimuksia, joiden avulla voimme tarjota yhdessä kumppaniemme kanssa luotettavan ja vaivattoman laskurahoituspalvelun, joka yhdistää asiakkaiden laskutuksen, rahoituksen, luottovakuutuksen, perinnän ja kirjanpidon.


Avain menestyksellisiin kumppanuussuhteisiin on ollut meidän itse kehittämä rahoitusohjelmisto, jonka pystymme joustavasti yhdistämään kumppaniemme järjestelmiin. Tavoitteemme on tehdä yhteistyötä kunkin alan merkittävimpien ja ketterämpien kumppaneiden kanssa. Vaadimme yhteistyöltämme, että kumppanimme jakavat arvomme ja vastuullisuusperiaatteemme.


Haluamme kasvaa jatkossakin yhdessä kumppaneidemme kanssa, joten jos yhteistyö kiinnostaa, ota ihmeessä yhteyttä!

Kaupalliset yhteistyöt

Maksuvalvonta, perintä ja luottovakuutus

Leasing-kumppanit

Operaattori