Käytämme sivustollamme evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseen sekä kävijäliikenteen tilastoimiseen. Voit hyväksyä tai kieltää evästeiden käytön.

Laskurahoitus - Rahat heti tilille

Laskurahoitus yritykselle. Nopea, joustava ja helppo yrityslaina, josta saat rahat heti tilille - kuten olet aina toivonutkin. Selkeä ja läpinäkyvä hinnoittelu.

Asiakasta
Suosittelee
Laskurahoitus PURO Finance - rahat heti tilille

Laskurahoitus - Miksi yrittäjä kannattaa valita PURO?

Laskurahoitus

Markkinoiden nopein ja helpoin laskurahoitus. Palvelun käyttöönotto onnistuu minuuteissa. Rahoitusjärjestelmä on automatisoitu, joten lyhyenkin maksuehdon laskut kannattaa rahoittaa.

Edullinen hinta

Meillä on vain yksi hinta. Se on läpinäkyvä ja yksinkertainen ilman piilokuluja. Hinta määräytyy laskun maksuehdon mukaisesti. Maksat vain käytetystä rahoituksesta ja hyödyt itse, mikäli pystyt neuvottelemaan lyhyet maksuehdot.

Sopii kaikille

Laskurahoitus sopii kaikille yrityksille tai yrittäjille yrityksen koosta, toimialasta ja yritysmuodosta riippumatta. Voit lähettää laskusi kuten ennenkin. Rahoituksen käyttöönotto ei edellytä järjestelmäpäivityksiä.

Yhteistyökumppanit

Teemme tiivistä yhteistyötä useiden taloushallinnon ohjelmistojen ja pankkien kanssa. Yhteistyön hyötynä on muun muassa edullinen hinta ja automaattiset kirjanpidon kirjaukset. Yhteistyökumppaniemme kautta palveluun voidaan liittää joustavasti myös edullinen perintä sekä luottovakuutus.

Hae Laskurahoitus
Miten lskurahoitus toimii?

Miten PUROn Laskurahoitus toimii?

Laskurahoitus eli factoring-rahoitus on joustava rahoitusmuoto muuttaa myyntilaskut heti rahaksi. Ottamalla käyttöön PUROn laskurahoituspalvelun, yrityksesi saa rahat myyntilaskusta tilille heti laskun lähetettyäsi riippumatta siitä, milloin asiakkaasi maksaa laskun.

Laskurahoitus on helppo ja nopea ottaa käyttöön ja saat lähettää laskut samalla tavalla kuin aikaisemmin. Laskurahoitus sopii kaikenkokoisille yrityksille toimialasta riippumatta.

Hae rahoitusta, tarkastamme luottokelpoisuutesi ja annamme sinulle tarjouksen hetkessä.

Allekirjoita sopimus - kaikki meillä on sähköistä, myös allekirjoitus.
Käytä olemassa olevaa ERP- tai laskutusohjelmaasi. Jos sinulla ei ole laskutusohjelmaa, niin saat sellaisen meiltä. Me huolehdimme, että asiakkaasi saa laskun. Voit myös valita mitkä laskut siirretään rahoitukseen ja mitkä ei.
Maksamme sopimuksellasi sovitun rahoitusosuuden välittömästi tilillesi, kun olet lähettänyt laskun. Loppuosan tilitämme kun asiakkaasi on maksanut laskun.
Seuraamme, että asiakkaasi maksavat laskunsa ja olemme sinuun yhteydessä jos laskutuksessa on mitään ongelmia.
Jos haluat, voimme lähettää sinulle tekstiviesti-hälytykset maksuista ja vastaanotetuista laskuista.
Hae Laskurahoitus

Laskurahoitus – Asiakkaiden kokemuksia PUROn palvelusta

Lähdimme hakemaan ratkaisua käyttöpääoman rahoitukseen vuoden 2020 lopussa. Keskustelimme pankin kanssa, mutta sieltä ei löytynyt näin pienelle yritykselle tarpeeksi joustavaa vaihtoehtoa. PURO Finance löytyi yhteistyökumppanin avulla ja yhteistyö alkoi vuoden 2021 alussa. Pankkitilin vaihtuminen aiheutti asiakkaiden kanssa jotain tarkistuksia, mutta muuten aloitus oli vaivatonta.

Kumppanit kuntoon ja PUROlle. Heidän kanssaan voit varmasti luottaa että asiasi on asiantuntijoiden hoidossa. Heidän tuotteet ja osaava tiimi on vaille vertaansa. Vahva suositus ja tyytyväinen asiakas jo useammalta vuodelta.

Kaikki on toiminut hyvin ja helposti - itse ei ole tarvinnut asian eteen juuri mitään. Myös tilitoimisto on lähettänyt kirjanpidon raporteista positiivista palautetta.

PURO Finance valikoitui kumppaniksi yrityksessä työskentelevien asiantuntijoiden takia. Ihmiset ovat meille tärkeitä, sillä hehän tätä työtä tekevät. Järjestelmät ja automaatio tukevat toimintaa, ei päinvastoin. Tämä on tärkeää PK-sektorin yrityksille ja etenkin yrittäjille. Pienemmän toimijan huomattavasti nopeammat reagointiajat sekä nykyaikainen ajattelutapa painoivat myös paljon.

Vaihdoimme toisesta rahoitusyhtiöstä koska saimme PURO:lta myös projektilaskuille rahoituksen, se helpottaa suuresti kassavirtamme pysymistä tasaisena

Viimeisimmät uutiset

PURO Finance on yhdistynyt Alisa Pankin kanssa

15.05.2024

Olemme 15.5.2024 yhdistyneet Alisa Pankin kanssa. Alisa Pankki on suomalainen pankki, joka on erikoistunut tarjoamaan rahoitus- ja pankkipalveluita pienille ja keskisuurille yrityksille totuttua helpommin ja nopeammin netissä. Palvelumme säilyvät ennallaan. Muutos ei vaadi asiakkaalta toimenpiteitä. PURO Finance jatkaa Alisa Pankin tytäryhtiönä ja tuottaa Alisa Pankille operatiivista palvelua laskurahoituspalvelun tuottamiseksi.

PURO Finance Oy ja Alisa Pankki Oyj ovat sopineet yhdistymisestä

10.04.2024

PURO Finance Oy:n osakkeenomistajat ja Alisa Pankki Oyj:n hallitus ovat sopineet yhtiöiden yhdistymisestä osakevaihdolla, jonka toteutuessa Alisa Pankki hankkii PURO Financen sen nykyisiltä omistajilta.

Hyvää kasvua haastavassa markkinaympäristössä - Alenevat laskutusmäärät tuntuvat kuitenkin volyymeissa

07.03.2024

Vuosi 2023 osoittautui PUROllakin odotettua haastavammaksi, vaikka talouden taantuman vaikutukset olivatkin osittain ennakoitavissa jo vuosi sitten. Onneksemme markkinaolosuhteiden merkittävin vaikutus liiketoimintaamme oli kasvuvauhdin hidastuminen, joka jäi selvästi pitkän aikavälin 50 prosentin kasvutavoitteestamme. Silti 27 prosentin liikevaihdon kasvu vuodelta on saavutus, johon olemme tyytyväisiä. Yhdistettynä jatkuneisiin ponnisteluihimme skaalautuvuuteen ja kannattavuuteen, se tarjoaa vankan alustan tuleville kasvupyrkimyksillemme.

PURO Finance Laskurahoitus - Usein kysyttyä

Laskurahoituksella tarkoitetaan rahoitusmallia, jossa yritys siirtää uudet erääntymättömät myyntilaskut rahoitusyhtiölle, joka tarjoaa laskuja vastaan rahoitusta yritykselle. Näin yritys saa rahat myyntilaskuistaan heti tilille. Laskurahoituksessa rahoitetut laskut toimivat rahoituksen vakuutena.

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Laskurahoituksesta käytetään joskus seuraavia eri nimiä: Factoring, factoring-rahoitus, myyntisaatavarahoitus ja laskusaatavarahoitus. Näillä tarkoitetaan käytännössä ihan samaa asiaa.
Factoring-rahoituksella tarkoitetaan Suomessa samaa kuin laskurahoitus, myyntisaatavarahoitus tai laskusaatavarahoitus. Perinteisessä factoring-palvelussa kaikki myyntilaskut rahoitetaan. PURO Finance Laskurahoituksella voit valita mitkä laskut rahoitetaan. Me emme edellytä että, lähetät meille koko laskutuksesi rahoitettavaksi.
PURO Finance Laskurahoitus sopii niin toiminimiyrittäjille, pienille yrityksille kuin isoimmille yrityksille. Rahoitusmalli sopii yrityksille toimialasta riippumatta, ainoa edellytys on käytännössä se, että yrityksellä on yritys- eli B2B-laskutusta. Jos yrityksellä on yrityslaskutusta, myös kuluttajalaskujen rahoitus voidaan ottaa mukaan palvelun piiriin.
Laskurahoituksella yritys saa rahat myyntilaskuistaan nopeammin tililleen. Tämä mahdollistaa sen, että yritys pystyy tarjoamaan ostajilleen pidempiä maksuehtoja tai solmimaan kauppoja, joissa ostaja edellyttää pidempiä maksuehtoja.

Kun yhtiöllä on enemmän rahaa tilillään, se pystyy maksamaan laskunsa ajallaan tai tekemään uusia tuottavia investointeja. Monet asiakkaat käyttävätkin laskurahoitusta tukemaan yrityksensä kasvua. Mitä enemmän yrityksellä on laskutettavaa, sen enemmän sillä on mahdollisuutta saada rahaa laskuistaan.
Kyllä, tässä PURO Financen laskurahoitus on juuri niin joustava.. Voit valita ostajat, joiden kaikki laskut rahoitetaan. Tai halutessasi voit valita yksitellen kaikki rahoitukseen siirrettävät laskut.

Parhaiten laskurahoituslimiitti toimii kuitenkin silloin kun yritys lähettää koko laskutuksensa rahoitettavaksi. Tällöin kaikkia laskuja kohdellaan kirjanpidossa samalla tavalla ja jos laskurahoitukseen on liitetty perintäpalvelu, kaikista laskuista lähtee maksuhuomautukset samalla tavalla.

Jos teillä ei ole rahoituksellisesti tarvetta lähettää koko laskutusta rahoitettavaksi, rahoitusastetta voidaan alentaa teidän ennustetun rahoitustarpeen mukaan. Rahoitusastetta alentamalla rahoitusprovisio myös pienenee, jolloin yhtiö voi pienentää rahoituskulujaan.
Luottoriski laskun maksamisesta on myyjällä. Jos asiakkaasi ei maksa laskua, niin sovimme kanssasi miten toimitaan. Ensisijaisesti pyrimme perimään saatavan perintäkumppaneidemme avulla. Jos maksua ei tästä huolimatta onnistuta ostajalta saamaan, niin yrityksellesi myönnetty luotto voidaan kuitata muista rahoitettavaksi lähettämistäsi myyntisaatavista. PUROlla on useita maksuvalvonta- ja perintäkumppaneita ja voimme yhdistää laskutuksesi heidän palveluun ensimmäisestä laskusta lähtien. Asiakkaan maksukyvyttömyyttä ja -haluttomuutta vastaan voi suojautua myös luottovakuuksella. Kysy lisää luottovakuutuksesta.
Palvelun hinta määräytyy laskukohtaisesti, ja muodostuu laskun loppusummasta ja maksuehdosta, eikä sen käytöstä synny muita kuluja. Maksat siis palvelusta ainoastaan kun sitä käytät. Esimerkkinä, jos sovittu rahoitusprovisio 14 päivän maksuehdolle on 0,60%, niin maksat 100 euron laskusta 60 senttiä, kun ostajasi maksaa laskun ajallaan. Tämä yhden hinnan periaate pätee kaikkeen palveluumme, emmekä yllätä sinua laskutuskauden päätteeksi limiittiprovisioilla, kuukausimaksuilla, laskukappaleveloituksilla tai muilla piilokuluilla.
Kyllä, kaikki yrityksille lähettämäsi laskut voidaan rahoittaa PUROn kautta huolimatta ostajasi kotimaasta tai laskutusvaluutasta. Me teemme maksut euroina, joten emme vastaa mahdollisista valuuttakurssimuutoksista. Noudatamme kuitenkin laskujen rahoituksessa kansainvälistä lainsäädäntöä ja pakotelistoja.
Kyllä, PURO Financen laskurahoitus mahdollistaa myös kuluttajalaskutuksen rahoittamisen. Edellytämme aina, että yrityksellä on myös yritysten välistä B-to-B -laskutusta. Mikäli näin on, voimme useissa tapauksissa rahoittaa sen rinnalla myös kuluttajalaskuja.
Suomen luonto ja suomalaisuus merkitsee meille paljon, sen takia halusimme juhlistaa suomalaisuutta nimessämme ja brändissämme. Puron ominaisuudet (virtaus, lämpö, voima) kuvaavat myöskin palveluamme, ja näistä yhteyksistä voit lukea lisää yhtiömme Arvoista.
PURO Financella on muutamia perintäkumppaneita, joiden kautta PURO Financen laskurahoitukseen voidaan liittää automaattinen perintäpalvelu mikäli näin haluatte. Perintäsopimus tehdään aina asiakkaan ja perintäkumppanin välille.

Kun sopimus on tehty, perintäpalvelu on automaattinen. Tällöin PURO Financen kautta rahoitetut erääntyneet laskut siirtyvät automaattisesti perintäkumppanille maksumuistutettaviksi. Perintäsopimuksen tekeminen on ilmaista eikä yritys joudu maksamaan mitään maksumuistutusten lähettämisestä.